Niet alleen Moyes, maar ook spelers onder vuur

bart ver elst
| 7 reacties
Niet alleen Moyes, maar ook spelers onder vuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het achtste verlies in de competitie dit seizoen, ligt de positie van David Moyes meer en meer onder vuur. Niet alleen de coach wordt bekritiseerd, ook de spelers liggen onder vuur en krijgen veel kritiek te verwerken. Daarbij worden vooral de namen van Evra, Cleverley en Young genoemd.

Patrice Evra liet afgelopen zaterdag tegen Stoke City geen al te beste indruk na. Vooral zijn positiespel wordt steeds meer in vraag gesteld. Hij probeert als linksachter veel diepgang in zijn spel te brengen, maar dat gaat ten koste van zijn defensieve taken. Evra is einde contract na dit seizoen en zal zich nog mogen bewijzen om een contractverlenging te krijgen op Old Trafford.

Tom Cleverley is de middenvelder die dit seizoen al het meeste speelminuten verzamelde bij United. Maar de prestaties van de jonge middenvelder worden in twijfel getrokken. Afgelopen zaterdag won Cleverley amper duels en miste ook nog dé kans om een punt mee naar Manchester te nemen.

Ook voor Ashley Young zijn de criticasters hard. Young moet natuurlijk de harde concurrentie aangaan met Adnan Januzaj, maar zijn spel wordt bestempeld als te voorspelbaar en te zwak om een vaste basisplaats bij Man Utd te veroveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties