Reactie Dejaegere: "Ik supporter morgen nog eens voor Club"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Dejaegere: "Ik supporter morgen nog eens voor Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent geraakte vanavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel bij KV Oostende. Brecht Dejaegere weigert echter om de POI-droom op te bergen. "Al deden we absoluut geen goede zaak."

Cédric De Volder in Oostende

KAA Gent vertrok een ontgoocheling rijker richting Oost-Vlaanderen. De Buffalo's legden werkelijk niets op de mat in het Albertpark. "In Oostende moet je altijd komen winnen", was Brecht Dejaegere na afloop eerlijk. "We doen absoluut geen goede zaak met het oog op play-off I. Maar ik blijf dromen van dat ticket."

"KRC Genk moet morgen vol aan de bak tegen Club Brugge", gaat de middenvelder verder. "Met een beetje geluk sluipen we na dit weekend zelfs een beetje dichter, hé. Of ik nog eens aan mijn blauw-zwart verleden (Dejaegere speelde in de jeugdreeksen op Olympia, nvdr.) ga denken? Morgen supporter ik alleszins nog eens voor Club."

"Ja, het was een doelpunt"

Er was tijdens de rust en na de partij een pak te doen over het vermeende doelpunt van Yaya Soumahore. Nochtans gaven ook de televisiebeelden geen uitsluitsel. Was de bal over de lijn? "Ja, dat was een doelpunt", aldus een zelfzekere Dejaegere. "Het is niet de eerste keer dit seizoen dat de scheidsrechterlijke beslissingen in ons nadeel uitdraaien."

"Al moet ik toegeven dat Matz Sels ons heeft behoed voor een nederlaag", besluit de middenvelder. "Maar hij staat daarvoor tussen die palen, hé. Met welk gevoel we nu huiswaarts reizen? Ik ben ontgoocheld, maar heb er echt alles aan gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties