Reactie Miguelín: "Binnen twee jaar hoger eindigen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Miguelín: "Binnen twee jaar hoger eindigen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spanje won vanavond de burenstrijd tegen Portugal en sloot zo een teleurstellend tornooi af met een medaille. De Spanjaarden kwamen voor goud, maar gaan naar huis met brons. Man van de match Miguelín reageerde bij Voetbalkrant.com

Sander De Graeve in Antwerpen

Miguelín zag er al een stuk gelukkiger uit dan na de nederlaag tegen Rusland. "Dat klopt, maar toch kwamen we voor de eindwinst. We zijn tevreden dat we die bronzen medaille in de wacht slepen, maar we kwamen voor goud en dan blijft dat toch een teleurstelling."

De nummer acht van Spanje was de man van de match tegen Portugal. "Ik probeer altijd het team te helpen door hard te werken. Ik was erg gemotiveerd om toch die bronzen plak binnen te halen vanavond en dat is gelukt. Ik hoop dat we binnen twee jaar meer halen."

"Of ik extra gemotiveerd was omdat het tegen Portugal was? Neen, al onze grote rivalen zijn te duchten tegenstanders. Voor elke wedstrijd moeten we voor 100% gemotiveerd zijn. Rusland, Italië, Portugal en wij zijn de beste teams, dus die wedstrijden zijn altijd close."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties