Balaban herkent zichzelf in Castillo: "Wat hij deed, is veelbelovend"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Balaban herkent zichzelf in Castillo: "Wat hij deed, is veelbelovend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Castillo zette afgelopen weekend bij zijn debuut meteen de netten bol voor Club Brugge. De Chileen is de 46e in de clubgeschiedenis die dat voor mekaar kreeg. Ook Bosko Balaban deed het, en de Kroaat bespreekt de eerste minuten van de kersverse blauw-zwarte aanwinst.

Balaban speelde tussen 2003 en 2007 in het Jan Breydelstadion, waar hij uitgroeide tot één van de absolute publiekslievelingen. De soms nukkige spits scoorde net als Castillo bij zijn debuut, maar waarschuwt voor te vroeg enthousiasme rond de Brugse winteraanwinst.

"Je bent dé nieuwe redder voor de supporters"

“Dit zegt nog niets, maar scoren in je allereerste duel werkt natuurlijk wel bevrijdend. Voor de supporters ben jij dé nieuwe redder en de verwachtingen inlossen dat geeft een supergevoel. Alleen mag de doelpuntenmachine nu niet stokken, anders val je snel weer uit de gratie.”

Toch ziet SuperBosko het goed komen met de Chileense spits. “Het is niet eenvoudig om meteen tot scoren te komen. Je ploegmakkers kennen je nog niet, je moet wennen aan het voetbal in een ander land. Maar wat Castillo deed, is veelbelovend.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties