Speelster Standard krijgt trofee voor sportverdienste provincie Luxemburg

Speelster Standard krijgt trofee voor sportverdienste provincie Luxemburg
Foto: © SC

Aline Zeler was ook in Nederland weer belangrijk voor de Belgian Red Flames. De speelster van Standard Fémina heeft ondertussen een prestigieuze prijs te pakken.

Zeler krijgt van de provincie Luxemburg namelijk de prijs voor sportverdienste 2013. Ze volgt op de ranglijst atleet Antoine Gillet op en krijgt haar prijs voor haar prestaties bij Standard Fémina en de Belgian Red Flames, maar ook om de manier waarop ze haar sport in de kijker zet.

Een mooie prijs is het voor Zeler, die ook in de WK-kwalificatiecampagne op weg naar het WK van volgend jaar in Canada alweer meermaals haar belang bewees. Eergisteren scoorde ze nog tegen Nederland, ook in Griekenland en tegen Portugal en Albanië trof ze al een of meerdere keren raak: goed voor 7 rozen al in de campagne, bijna de helft van de doelpunten van de Belgian Red Flames.

De speelster zelf gaf via de sociale media aan gelukkig te zijn met de prijs: "Ik ben altijd fier mijn provincie te kunnen vertegenwoordigen. Grote dank aan iedereen die me van dichtbij of veraf steunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties