Reactie Janevski: "Volgende week winnen tegen OH Leuven"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Janevski: "Volgende week winnen tegen OH Leuven"
Foto: © SC

Bergen ging strijdend ten onder tegen Racing Genk. Ondanks de 3-1 nederlaag was coach Janevski tevreden over de inzet van zijn spelers. "Ze hebben het heel goed gedaan."

Robby Morren in Genk

"Ik wil mijn spelers feliciteren. Gedurende de eerste helft hebben zij het heel goed gedaan. Wij stonden goed in de organisatie en af en toe konden we gevaarlijk prikken. Jammer genoeg waren de keuzes niet goed genoeg bij onze counters", analyseerde de oefenmeester.

Bergen voetbalde inderdaad goed mee en Genk vond de opening niet, tot Timmermans de bal met de hand beroerde op slag van rust. "Tot aan die penalty liep alles prima, Genk had wel wat meer balbezit maar creëerde heel weinig. Die strafschop kwam op een slecht moment."

"Uitsluiting van Soumah was onnodig en te streng"

De coach stuurde zijn troepen met vernieuwde moed het veld op na de koffie, maar Soumah liep tegen een ongelooflijk domme rode kaart aan. "We begonnen wel goed aan de tweede helft, maar dan kwam de uitsluiting van Soumah al heel snel. Ik vond dat onnodig en te streng en op dat moment was de wedstrijd voor ons natuurlijk voorbij."

"Ook met een 2-0 achterstand bleven de spelers doorgaan en gaven ze niet op, zelfs niet met 10 tegen 11. Wij wisten de aansluitingstreffer nog te scoren via een penalty en we hadden nog twee goede kopbalkansen. We hebben er tot op het laatste moment alles aan gedaan. We gaan proberen volgende week te winnen tegen OH Leuven om met een goed gevoel aan play-off 3 te beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties