Wat kan De Bruyne tegen Bayern?

Redactie
| 2 reacties
Wat kan De Bruyne tegen Bayern?
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Met vandaag topvoetbal in Duitsland, Frankrijk, Nederland en veel meer.

Wij kijken vooral uit naar de wedstrijd tussen Wolfsburg en Bayern München om 15.30 uur. Der Rekordmeister kan met een nieuwe overwinning de titel al bijna gaan ruiken, terwijl Wolfsburg absoluut punten wil pakken met het oog op de Champions League.

De Bruyne & Co moeten dan natuurlijk wel voorbij de toppers uit München raken. Makkelijk wordt dat niet, want Bayern verloor nog niet dit seizoen.

Verder kan u ook kijken naar wat AZ en PSV vermogen vandaag. Kunnen zij terug een stap naar boven zetten, of gaan ze opnieuw onderuit?

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wie wint in Wolfsburg?

Waag een gokje via Unibet. Als Wolsburg kan stunten, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 570 euro! Een gelijkspel kan zelfs nog voor 330 euro zorgen - Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties