Lille met Origi eenvoudig voorbij Montpellier

Jordy Ferket
| 7 reacties

Lille heeft op eigen terrein geen steek laten vallen tegen Montpellier. De derde uit de stand won de partij met 2-0. Marko Basa en Nolan Roux scoorden de doelpunten. Bij de ploeg uit Rijsel stond onze landgenoot Divock Origi weer in de basis.

Lille domineerde de eerste helft tegen middenmoter Montpellier. Het had het meeste balbezit en het kwam dan ook verdiend op voorsprong. Met een kopbal bracht Marko Basa de derde uit de stand 1-0 voor. Na de pauze ging de ploeg uit Rijsel door op zijn elan. Met nog een halfuur op de klok verdubbelde Nolan Roux de score.

De zege kwam niet meer in het gedrang. Bij Lille stond onze landgenoot Divock Origi 81 minuten op het veld. Ook voormalig Club Brugge-speler David Rozehnal stond tussen de lijnen bij de ex-club van Eden Hazard. Door de zege blijft Lille op de derde stek in het klassement.