Bestuurslid Beerschot-Wilrijk: "Volgend jaar ook vol voor de titel"

Jordy Ferket
| 16 reacties
Bestuurslid Beerschot-Wilrijk: "Volgend jaar ook vol voor de titel"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk staat dit weekend voor een heel belangrijke opdracht. De ploeg uit eerste provinciale kan zich tegen KFC Katelijne verzekeren van de titel. Volgens bestuurslid Marc Steenackers is de ploeg klaar voor de kampioenenviering. "De champagne zullen we alvast koud zetten."

Beerschot-Wilrijk staat elf punten voor op eerste achtervolgers VC Herentals. Met nog vier matchen op het programma kan de ploeg op het Kiel de belangrijke titel pakken. “Het is een titel die er moest komen”, vertelde Marc Steenackers aan Voetbalkrant.com. “Nochtans was het geen eenvoudig seizoen. Elke ploeg was extra gemotiveerd tegen ons. Voor hen was het de match van het jaar.”

"Genieten van de fantastische sfeer in combinatie met drank, bier en eten"

De club kon vorig weekend al kampioen spelen. Dat liet het bestuur met een dubbel gevoel achter: enerzijds was het natuurlijk een teleurstelling, maar anderzijds is het voor de fans leuker als de titel op het eigen veld kunnen winnen”, zei het bestuurslid van Beerschot-Wilrijk.

Bij Beerschot zijn ze alvast begonnen met de voorbereidingen van de viering. “De champagne zullen we alvast koud zetten. Daarnaast zal er ook muziek zijn in het stadion. Maar echt speciale festiviteiten staan er niet op het programma. De supporters kunnen genieten van een fantastisch sfeer in combinatie met drank, bier en eten.”

"We moeten volgend jaar ook promoveren"

Voor volgend jaar zit Beerschot-Wilrijk weer boordevol ambitie. “We moeten volgend jaar promoveren. De Club gaat weer voluit voor de titel”, aldus Steenackers. Daarom gaat de ploeg op ook zoek naar versterkingen. “Er zullen onderhandelingen gevoerd worden met spelers van dit seizoen. Bovendien zullen we ook nieuwe spelers aantrekken. Gerichte versterkingen waarmee we volgend jaar ook hoge toppen kunnen scheren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties