Brilscore tussen Inter en Udinese na wonderpartij 17-jarige keeper

Jordy Ferket
| 30 reacties

Inter en Udinese zijn er niet in geslaagd de toeschouwers een boeiende voetbalavond te bezorgen. Geen van beide ploeg slaagde erin een doelpunt te maken. De ploeg uit Milaan blijft vijfde in de stand.

Inter, de vijfde uit de stand, ontving Udinese in Milaan. Doelpunten kregen de toeschouwers in de eerste helft niet te zien. Geen van beide ploegen slaagde erin de score te openen. De spelers gingen dan ook met een brilscore de rust in.

Ook in de tweede periode deed niemand de netten trillen. Udinese mag de 17-jarige keeper Scuffet op blote knieën bedanken. Hij hield na een Milanees slotoffensief zijn netten schoon. Daardoor eindigde de wedstrijd op 0-0. Door het gelijkspel staat Inter vijfde in de Serie A. Het verschil met leider Juventus is heel groot.