"Er zijn ergere dingen dan het WK missen"

Jordy Ferket
| 17 reacties
"Er zijn ergere dingen dan het WK missen"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De strijd om de WK-selecties is hard, zeker voor de rechtsbackpositie. Wie wordt de doublure van Alderweireld op het WK: Vanden Borre, Gillet, Ciman of Meunier. De laatste drie lieten in Het Nieuwsblad hun licht schijnen over dat plaatsje voor Brazilië.

“Ik geloof nog dat ik erbij kan zijn”, aldus Gillet in Het Nieuwsblad. “Nog tien matchen heb ik om me te tonen in play-off 1. Wilmots is me ook nog niet vergeten. Via Twitter feliciteerde hij me onlangs met mijn verjaardag.”

“Als ik er niet bij ben, ga ik als toerist naar Brazilië”

Ook Meunier zou natuurlijk graag zijn kans grijpen. “Ik zie een WK als een project op lange termijn. Maar nu ik mijn kans krijg, ga ik die wel proberen nemen. Als ik er uiteindelijk niet bij ben, ga ik als toerist naar Brazilië.” Gillet en Ciman zeggen dat hij nog genoeg tijd heeft.

De Standard-verdediger weet dat er ergere dingen zijn. Zo kampte zijn 4-jarig dochtertje met een groeiachterstand door een ziekte. “Als ik niet naar het WK mag, zal ik mijn rug weer rechten. Maar erbij zijn zou mooi zijn.”

“Als ik niet naar het WK mag, zal ik mijn rug gewoon weer rechten”

Daar is RSCA-speler Gillet het volledig mee eens. “Er zijn ergere dingen dan een WK missen. Maar het zou natuurlijk wel een apotheose zijn van mijn carrière.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties