Nainggolan: "Alles wordt makkelijker bij Roma"

Nicola Cantoro
| 12 reacties
Nainggolan: "Alles wordt makkelijker bij Roma"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nainggolan was deze middag van grote waarde voor AS Roma. De Rode Duivel gaf een assist voor het eerste doelpunt van de romeinen en speelde een sterke match. De Belg die ambities heeft om naar het WK te gaan is gelukkig in de Italiaanse hoofdstad. "Alles wordt makkelijker", zegt Nainggolan.

Nainggolan kwam pas na Nieuwjaar bij Roma aan, maar had er nooit een aanpassingsperiode nodig. "Ik en Michel Bastos werden in de winter goed onthaald door de groep. Het voordeel van coach Rudi Garcia is bovendien dat hij iedereen speelkansen geeft", zegt Nainggolan aan Skysports Italia.

"Dat zorgt ervoor dat we mekaar naderhand automatisch vinden. Alles wordt gewoon makkelijker bij Roma. Het is nooit makkelijk om tegen een team in volle degradatiestrijd te voetballen, maar we namen de drie belangrijke punten." Vanavond speelt Juventus tegen Napoli. Nainggolan hoopt alvast op winst van Juve. De Romeinen vinden het belangrijker om de tweede plaats veilig te stellen. De titel lijkt zo goed als zeker voor Juventus. De Bianoneri hebben al elf punten voorsprong op Roma.



 

                                                                                                                                   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties