Jacky Mathijssen op promotiekoers in Griekenland

Nicola Cantoro
| 0 reacties
Jacky Mathijssen op promotiekoers in Griekenland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen doet het uitstekend als trainer in Griekenland. Met tweedeklasser Fostiras haalde de gewezen trainer van onder ander Club Brugge de eindronde voor promotie naar eerste klasse.

Zijn Fostiras moest op de laatste speeldag van de reguliere competitie winnen tegen Iraklis Psachna, de derde in de stand, om zich te plaatsen. Dat deed het in een ware thriller. “Het was al de 94ste minuut en we hebben alles op alles gezet”, zegt Mathijssen in Het Nieuwsblad.

“Na een corner en een halve scrimmage ging de bal er toch in. Dat was een echte ontlading. Het is absoluut tegen de verwachtingen in dat we de eindronde halen met deze jonge ploeg. Halfweg het seizoen hadden we nog maar dertien punten. We hebben een fantastische reeks neergezet”, aldus een opgetogen Mathijssen.

Eerste klasse halen is wel geen doel voor Fostiras. “Eigenlijk zijn we daar niet klaar voor. We zijn vooral een opleidingsploeg die de jeugd kansen wil geven. Maar we spelen wel elke match om te winnen”, besluit Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties