O-Hasj-El niet tevreden met acties: "Het mocht allemaal een beetje meer zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
O-Hasj-El niet tevreden met acties: "Het mocht allemaal een beetje meer zijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van Oud-Heverlee Leuven maakten afgelopen zaterdag hun onvrede met de clubpolitiek duidelijk. Toch hoopt Miguel Langouche dat het de komende weken meer in het oog zal springen. "We gaan zeker en vast door."

Door Cédric De Volder

Een spandoek en gezangen. Op die manier probeerden de fans van OH Leuven afgelopen zaterdag aandacht te vragen. De supporters willen - op zijn minst een beetje - inspraak in de beslissingen van de club. Vooral het uitblijven van een contractverlenging voor Bjorn Ruytinx, aangevuld met diens vertrek naar KV Oostende - zorgde voor de spreekwoordelijke druppel.

"Maar eigenlijk ben ik niet echt tevreden", bekent Miguel Langouche in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Het had allemaal wel een beetje meer mogen zijn. Het merendeel van de fans koos er echter voor om achter de ploeg te gaan staan. Pas op: dat vind ik helemaal geen probleem, hé. En het resultaat mag er dan ook zijn."

"We blijven tijdens de veertiende minuut lawaai maken"

Toch is O-Hasj-El niet van plan om de acties in de koelkast te steken. "We zullen elke wedstrijd tijdens de veertiende minuut lawaai maken. Op die manier vragen we het bestuur om rekening te houden met de fans. En ook 'Viva El Toro' zal wekelijks weerklinken. Maar dat is dan een eerbetoon aan Bjorn, hé."

"Ik heb echter nog niemand van het bestuur gehoord", besluit de voorzitter van de Supportersfederatie. "Ik vind dat zeker en vast jammer, maar had niet anders verwacht. Hopelijk kloppen ze op het einde van het seizoen wel aan. Dat is eigenlijk het minste wat het bestuur kan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties