Niet Tottenham maar Everton in poleposition voor Lukaku

Nicola Cantoro
| 8 reacties
Niet Tottenham maar Everton in poleposition voor Lukaku
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku wordt al aan enkele clubs gelinkt. Een terugkeer naar Chelsea, Tottenham, AS Monaco… Maar nu blijkt Everton, de club waar hij momenteel actief is, gewoon in poleposition te liggen om de Rode Duivel definitief over te nemen van Chelsea.

Romelu Lukaku wil volgend seizoen Champions League spelen. Volgens The Daily Mail zou Chelsea bereid zijn Lukaku van de hand te doen aan Tottenham voor 24 miljoen euro. Volgens Lukaku’s manager Christophe Henrotay is dat nonsens. “Ja, ik kijk uit naar een club en heb ook een gesprek gevoerd met de voorzitter van Tottenham. Maar dat is momenteel niet aan de orde”, zegt de manager in Het Nieuwsblad.

De manager onderhoudt ook goede contacten met de huidige club van Lukaku, Everton. En Lukaku zou maar al te graag zelf bij de Toffees willen blijven. Als Everton Champions League zou spelen, zou de club uit Liverpool de voorkeur genieten van de Rode Duivel.  Zondag speelt Lukaku tegen Arsenal, dé concurrent om de vierde plaats die recht geeft op de voorrondes van de Champions League. Mogelijk kan de kwalificatie voor de Champions League Everton wat financiële ruimte geven om Lukaku definitief binnen te halen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties