Raakt Defour een ronde verder in Europa League?

Redactie
| 0 reacties
Raakt Defour een ronde verder in Europa League?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog acht kandidaten zijn er om met de hoofdprijs in de Europa League aan de haal te gaan. Kan Steven Defour met Porto een rondje verder bekeren? En wat doet Juventus met de finale in eigen huis voor de deur?

Na de heenwestrijden van vanavond weten we mogelijk al veel meer over hoe de competitie in de Europa League zich zal gaan ontwikkelen. Zo wordt het onder andere uitkijken wat AZ kan tegen Benfica. Zit er na de uitschakeling van Anzhi nu ook een winst in tegen de Portugezen?

Over Porugezen gesproken: wat kan Porto vanavond? Met Sevilla heeft Defour een op zich haalbare kaart weten te loten. Kan Porto het seizoen redden met een geweldig Europees toernooi? En wat kan Juventus tegen Lyon klaarmaken, op zoek naar een finale in Turijn?

Komen er nog verrassingen uit de boot?

Als Lyon of AZ zich kunnen plaatsen voor de halve finales, kan je rijk worden. In het geval van AZ levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je 330 euro op. Denk je eerder dat de stunt van Lyon komt? Dan mag je 300 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties