Het is PSG menens: 60 miljoen euro voor Eden Hazard

Het is PSG menens: 60 miljoen euro voor Eden Hazard
Foto: © Photonews

60 Miljoen euro. Zoveel heeft Paris Saint-Germain veil om Eden Hazard komende zomer naar het Parc des Princes te lokken. Volgens The Sunday Express is het de Fransen menens om de Rode Duivel weg te plukken bij Chelsea.

De laatste weken duiken er steeds meer en meer geruchten op die zouden kunnen wijzen op een mogelijk vertrek van Eden Hazard bij zijn huidige club Chelsea. Onze landgenoot speelt dit seizoen de pannen van het dak bij the Blues, maar PSG flirtte al meermaals openlijk met de dribbelkont.

Mourinho kan het geld gebruiken, vrouwlief Hazard droomt al weg bij gedachte aan stad Parijs

Het zijn allemaal kleine tekenen, maar volgende zaken voeden de speculaties omtrent een transfer alleen maar. José Mourinho zou het geld dat Hazard eventueel opbrengt (PSG zou 60 miljoen euro veil hebben, nvdr.) meteen kunnen herinvesteren in een broodnodige diepe spits, de verloofde van Hazard houdt van de stad Parijs en Eden zelf gaf na de heenmatch in de kwartfinales van de Champions League een interview in een shirt van PSG.

PSG wil sterrenensemble uitbreiden en nog groter worden

Volgens The Sunday Express is het de regerende Franse kampioen dan ook menens om Hazard komende zomer naar het Parc des Princes te lokken. PSG droomt van een sterrenensemble met Franse spelers of jongens die hun opleiding genoten in Frankrijk.

De Rode Duivel past dan ook perfect in dat plaatje. Komt het over een aantal maanden effectief tot een opvallende overstap van Hazard, of is dit alles gewoon een spelletje van de Fransen om Chelsea te destabiliseren met het oog op de return van dinsdag in de Champions League?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties