Roma en Milan op zoek naar nieuwe overwinning

Redactie
| 0 reacties
Roma en Milan op zoek naar nieuwe overwinning
Foto: © SC

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. Vrijdagavond staat in het teken van de battle tussen AS Roma en AC Milan.

Gek: beide teams wonnen hun afgelopen vijf wedstrijden vol overtuiging, maar de kloof in de stand tussen beide teams is - hou u vast - 31 punten. AS Roma lijkt quasi zeker te zijn van de tweede plaats, al is er in principe nog meer mogelijk.

Milan daarentegen kan elk punt gebruiken. Het staat momenteel vijf punten in het krijt bij Inter, dat op een Europese plek staat. De komende vier wedstrijden willen de Milanezen dus zo min mogelijk punten laten liggen.

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Milan met stunt?

Waag een gokje via Unibet. Stel je eens even voor dat Milan kan winnen in Rome! Dan worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 270 euro. Een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties