Origi dolgelukkig: "Een droom die in vervulling gaat"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Origi dolgelukkig: "Een droom die in vervulling gaat"
Foto: Photonews

Divock Origi werd uiteindelijk de verrassing die Marc Wilmots in petto had bij het bekendmaken van zijn definitieve WK-selectie. De jonge aanvaller van Lille OSC reageerde op de webstek van zijn club voor het eerst: "Dit heeft iets magisch."

Origi stak dit seizoen de neus aan het venster bij Lille OSC, en liet zich enkele keren opmerken met prima prestaties. Her en der viel zijn naam al eens als potentiële vervanger van Christian Benteke bij de Rode Duivels, maar een WK-selectie kwam hoe dan ook als een verrassing de zoon van ex-Genkspeler Mike Origi.

“Het is een droom die in vervulling gaat en ik ben heel fier en gelukkig dat ik mijn land mag vertegenwoordigen op een wereldbeker. Ik had het niet verwacht, ook al wist ik dat men mijn verrichtingen op de voet volgde bij de bond”, aldus het goudklompje op de site van de Noord-Fransen.

"Ik zal alles geven voor mijn land"

De 19-jarige spits stapt binnenkort dus mee op de vlieger richting Brazilië. “Aanwezig zijn op een WK is al een droom op zich, maar dat het net in Brazilië is maakt het nog zoveel mooier. Ik zal er heel wat opsteken en ik ga alles geven voor mijn land.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties