Vader Origi blij met WK-selectie Divock: "Zo'n jongens zijn toekomst van België"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Vader Origi blij met WK-selectie Divock: "Zo'n jongens zijn toekomst van België"
Foto: © Photonews

Divock Origi is dé verrassing in de WK-selectie van Marc Wilmots. De aanvaller maakte dit seizoen furore bij Lille OSC, maar mag zich in Brazilië meten met de grote jongens. "Divock verdient deze selectie", is zijn vader duidelijk.

Divock Origi mag mee met de Rode Duivels naar Brazilië. De aanvaller van Lille OSC zal de Belgische aanval dan wel niet moeten dragen, maar dient vooral als stand-in voor Romelu Lukaku. Mike Origi - vader van en ex-profvoetballer - liet eerder al tegenover onze redactie optekenen dat zijn zoon klaar is voor de stap.

"Divock kan in Brazilië onbetaalbare ervaring opdoen", aldus papa Origi enkele weken geleden. "Ik vind het dan ook geen slecht idee om hem mee te nemen naar het WK. Het zijn nu eenmaal jongeren als Divock die de toekomst van het Belgische voetbal zullen bepalen, hé."

Divock verdient deze selectie

Mike Origi staat ondertussen nog steeds achter diezelfde woorden. "Divock verdient deze selectie", aldus de voormalige sterkhouder van KRC Genk op Sporza. "Ik heb hem net gebeld om het goede nieuws te melden. Hij is natuurlijk heel blij, hé. Divock trekt met ambities naar het WK, maar beseft maar al te goed dat hij zichzelf zal moeten bewijzen om een kans te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties