Courtois na appreciatie Barça-fans: "Dat applaus was schitterend"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Courtois na appreciatie Barça-fans: "Dat applaus was schitterend"
Foto: © Photonews

Thibaut Courtois voegde afgelopen weekend met de titel in La Liga nog maar eens een prijs toe aan zijn nu al zo rijk gevulde palmares. De nationale doelman zat vorige week nog in zak en as, maar zette in Camp Nou de kroon op een schitterend seizoen met Atletico Madrid.

"Niemand had vooraf gedacht dat we het nog zouden afmaken in Camp Nou", blikt Courtois terug in Het Nieuwsblad. "Tegen Malaga bezweken we nog onder de druk en ging ik in de fout omdat ik te nerveus was. Ik zat toen enkele uren in zak en as."

Met dank aan de steun van zijn familie vond de doelwachter de fighting spirit terug om de verdiende titel alsnog binnen te rijven. "Dat applaus van de Barça-fans achteraf was schitterend. Je voelt dat heel Spanje respect heeft voor onze prestatie en het ons gunt."

Toekomst?

Nu het seizoen in La Liga erop zit, wakkeren ook de speculaties omtrent zijn toekomst aan. "Ik kan alleen maar zeggen: als ik hier wegga is het om te spelen. Gezien mijn leeftijd is dat logisch. Petr Cech blijft natuurlijk een van de beste keepers in de wereld. Ach, we zien wel, er staat eerst nog een Champions League-finale voor de deur", besloot Courtois die zich snel in het feestgedruis mengde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties