PSG flirt opnieuw met Hazard: "Hij is van een ander niveau"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
PSG flirt opnieuw met Hazard: "Hij is van een ander niveau"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel het deze zomer wellicht niet tot een huwelijk zal komen, blijft Paris Saint-Germain maar flirten met Eden Hazard. Laurent Blanc, de coach van de Franse kampioen, heeft een enorme boon voor de Rode Duivel.

Blanc steekt zijn bewondering voor Hazard niet onder stoelen of banken in een gesprek met Le Parisien. “Eden is een beslissende speler. Je kan over alles discussiëren: tactiek, individuele kwaliteiten, het collectief, maar een speler die in staat is drie, vier spelers uit te schakelen op eender welk moment, dat is gewoon van een ander niveau.”

“Je weet nooit wat je moet verwachten met zo iemand op het veld. Hij brengt de tegenstander aan het wankelen. Maar ik ben er mij van bewust dat ik, ondanks dat ik hou van dat type voetballer, hem niet zal strikken.”

Te weinig geld ter beschikking

Blanc doelt natuurlijk op de straf die PSG onlangs kreeg opgelegd. De Fransen overtraden de Financial Fair Play en mogen deze zomer ‘maar’ zestig miljoen euro uitgeven. Nog steeds veel geld, maar niet genoeg om onze landgenoot weg te plukken bij Chelsea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties