De WK-babe: Groep B - Nederland

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
De WK-babe: Groep B - Nederland
Foto: © SC

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Bij Nederland stuiten we vooral op mevrouw Wesley Sneijder, Yolanthe Cabau.

Door Sander De Graeve

1. Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau Sneijder was in Nederland al bekend als actrice en zangeres. Ze was lang de vriendin van zanger Jan Smit, tot Wesley Sneijder ten tonele verscheen. Het koppel werd al snel een echt glamourpaar.

Hun trouw werd dan ook een extravagante bedoening. Amper zes dagen na de verloren WK-finale tegen Spanje trad het paar in het huwelijk. Wij kennen slechtere manieren om een teleurstelling door te spoelen.

2. Sylvie Meis

Heette vroeger Sylvie Van Der Vaart, maar de middenvelder van Hamburg is erin geslaagd om deze babe te laten schieten. Geen WK en geen Sylvie dus om hem te troosten. Dubbele pech.

3. Bouchra Van Persie

Ook 'RVP' mag een schoonheid gedag zeggen wanneer hij thuiskomt. Bouchra vergaf Robin Van Persie zelfs een affaire die hem even in de gevangenis deed belanden. Zijn maîtresse beschuldigde de aanvaller immers van verkrachting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties