Degryse haalt uit naar Hazard: "Als hij geen interesse toont, valt hij echt uit de toon"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 180 reacties
Degryse haalt uit naar Hazard: "Als hij geen interesse toont, valt hij echt uit de toon"
Foto: © Photonews

Eden Hazard knalde gisteren nog de 0-2 tegen de touwen in de partij tussen Zweden en België. Marc Wilmots was na afloop dan ook tevreden met de prestatie van de flankaanvaller, maar Marc Degryse haalt de hakbijl boven. "Zijn gebrek aan bezieling wordt echt een probleem."

"Eden Hazard maakte de perfecte actie bij het doelpunt", liet Marc Wilmots na afloop optekenen. "Maar ik verwacht van hem dat hij dat nog meer zal doen. Als je niet schiet, kan je niet scoren. Dat heb ik hem de voorbije dagen ook gezegd."

Maar Marc Degryse was een pak minder positief voor de sterkhouder van Chelsea. De voormalige Gouden Schoen haalde ongenadig de hakbijl boven in Het Laatste Nieuws. "Het doelpunt veegt de mindere prestatie van Hazard niet weg. Hij moet dringend beginnen verdedigen, want ook tegen Zweden werd hij een aantal keer in zijn rug gepakt."

Doelpunt veegt mindere prestatie Hazard niet weg

"Zijn gebrek aan bezieling stoort me eigenlijk nog het meest", besluit Degryse. "Als hij geen interesse toont, valt hij echt uit de toon. "Hazard is een speler die af en toe een schop onder de kont nodig heeft, maar zo kan het niet verder. Wilmots moet misschien maar eens iemand anders op die positie zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties