Mitrovic wil in Brussel blijven: "Ik heb helemaal geen haast"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Mitrovic wil in Brussel blijven: "Ik heb helemaal geen haast"
Foto: © Photonews

De fans van RSC Anderlecht mogen op beide oren slapen: Aleksandar Mitrovic zal ook volgend seizoen nog voor doelpunten zorgen. "Ik ben negentien jaar. Ik heb dus geen haast om te vertrekken."

Aleksandar Mitrovic had de afgelopen maanden met zestien doelpunten een mooi aandeel in de titel van RSC Anderlecht. De logische interesse voor de Serviër is dan ook aanwezig. Al was Herman Van Holsbeeck vorige week nog heel duidelijk. "Mitrovic zal Anderlecht verlaten voor vijftien miljoen euro."

"Ik ga met mijn vader en zaakwaarnemer babbelen over mijn toekomst", aldus Mitrovic in de Servische media. "Al verkies ik zelf om nog een seizoen bij Anderlect te blijven. Ik kan namelijk nog een pak vooruitgang boeken door bijvoorbeeld Champions League te spelen."

Verkies om bij Anderlecht te blijven

"Bovendien ben ik nog maar negentien jaar", besluit de Serviër. "Ik heb dus helemaal geen haast, hé. De voorbije maanden liet ik beetje bij beetje zien waarom ik naar Anderlecht ben gekomen. Al was er toch een portie geluk nodig om de titel te pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties