Officieel: Lierse haalt speler op bij OH Leuven

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Officieel: Lierse haalt speler op bij OH Leuven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ludovic Buysens blijft actief in eerste klasse. De verdediger was einde contract bij het uit eerste klasse getuimelde OH Leuven, maar zette vandaag zijn krabbel bij Lierse.

Door Timothy Collard

Buysens degradeerde na een slopend seizoen naar tweede klasse met OH Leuven, maar zal volgend seizoen niet in de Belgacom League spelen. De verdediger was einde contract, en gaat aan de slag bij Lierse.

De 28-jarige Buysens zette zijn krabbel onder een tweejarige overeenkomst op het Lisp, zo vertelde zijn zaakwaarnemer Guy Dejaeghere aan Voetbalkrant.com. “Naast Lierse was ook nog een andere eersteklasser concreet, maar bij Lierse hadden we meteen een heel goed gevoel."

"Er was nog een andere eersteklasser concreet, maar we hadden meteen goed gevoel bij Lierse"

Wat gaf dan precies de doorslag om voor de Pallieters te kiezen? "Zij hebben kordaat, correct en snel gehandeld en daarom heeft Ludovic voor een transfer naar Lierse gekozen”, besluit Dejaeghere.

Spits van FC Metz

Ook Alhassane Keita tekende een tweejarig contract bij Lierse. De 22-jarige spits uit Guinee komt over van FC Metz, waar hij vorig seizoen elf keer tot scoren kwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties