Heymans krijgt zin en mag ook volgend seizoen op huurbasis uitkomen voor Willem II

Heymans krijgt zin en mag ook volgend seizoen op huurbasis uitkomen voor Willem II
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonas Heymans werd vorige seizoen door AZ uitgeleend aan Willem II. Een groot succesverhaal werd het, dat uitmondde in promotie naar de Eredivisie. En Heymans mag ook dit seizoen op huurbasis de dienst gaan uitmaken in Tilburg, waarmee hij zijn gram haalt.

Vorig jaar maakte Heymans een opvallende transfer van de bank van Lierse naar de Nederlandse subtopper AZ. Daar kwam hij weinig aan spelen toe dit seizoen en hij werd overgedragen aan Willem II om er minuten en ervaring op te doen.

Daar toonde de linksachter met vijf doelpunten en nog wat assists in twaalf wedstrijden zijn mogelijkheden. Hij werd er publiekslieveling nummer 1. 

Niet in de tribune gaan zitten bij AZ

"Er staat een clausule in mijn contract dat Willem II me nog een jaar mag huren bij promotie. Bij AZ lopen er nog drie à vier linksachters rond en ik heb geen zin om in de tribune te gaan zitten", gaf Heymans aan onze redactie maanden terug al aan.

En nu haalt Heymans dus zijn gram: hij mag ook dit seizoen wel degelijk op huurbasis uitkomen voor de Tilburgers, al had de sportief directeur van AZ de voorbije weken even anders doen uitschijnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties