Immobile bijzonder goed bij schot tijdens laatste oefenpot Italië

Timothy Collard
| 7 reacties

Italië heeft zijn laatste oefenpot voor aanvang van het WK winnend afgesloten. Tegen het Braziliaanse Fluminense haalde de Squadra het na een heel onderhoudende pot voetbal.

Het duurde tot halverwege de eerste helft vooraleer de wedstrijd openbrak. Insigne tekende op aangeven van Immobile voor het openingsdoelpunt en plots ging het snel. Chiquinho maakte gelijk, Immobile maakte de 1-2, maar op slag van rust hingen de bordjes opnieuw in evenwicht dankzij Carlinhos.

In drie doldwaze minuten aan het begin van de tweede helft trok Italië, waar enkele sterkhouders rust kregen, uiteindelijk het laken naar zich toe. Immobile prikte het leer twee keer tegen de touwen en bediende Insigne bij de 2-5.

Zaterdag tegen Engeland

Fluminense hing in de touwen, maar lukte alsnog de 3-5 via Matheus Carvalho. De Italiaanse aanvallers tanken vertrouwen, maar de drie tegendoelpunten zullen Cesare Prandelli toch enigszins zorgen baren. Zaterdag gaat het WK van start voor Italië, dat het meteen opneemt tegen Engeland.