OFFICIEEL: Wilmots verlengt contract tot 2018

OFFICIEEL: Wilmots verlengt contract tot 2018
Foto: © Photonews

Wat al weken-maanden in de lucht hing, is nu ook officieel. Op zijn persconferentie van daarnet heeft Marc Wilmots bevestigd dat hij zijn contract bij de KBVB verlengd heeft tot 2018. Verder kondigde hij nog een wijziging aan in de staf.

Sander De Graeve in Mogi das Cruzes

"Ik heb al getekend, ja", aldus Wilmots. Zijn handtekening hing zoals bekend af van de verlenging van zijn staf, ook die lijkt zo goed als rond. "Vital Borkelmans heeft verlengd, net als Mario Innarauto. Lieven Maesschalck is akkoord, maar tekende vooralsnog niet. Erwin Lemmens wil doorgaan en ik wil dat ook, maar hij moet die keuze nog maken met zijn gezinsleven in het achterhoofd."

Wilmots leidt de Rode Duivels dus ook tijdens de kwalificaties voor het EK 2016 en het WK 2018 in Rusland. Daarmee is er voor alle internationals ook duidelijkheid wie er ook na het WK in Brazilië aan de touwtjes zal trekken.

Dat was niet het enige nieuws met betrekking tot de staf van de nationale ploeg. Wilmots voerde ook nog een last minute wijziging door in de medische staf. "Osteopaat Frédéric Van Burm wordt vervangen door een extra kinesist, Dimitri Lowette. Ik ben vertrokken met drie kinesisten en drie masseurs. Volgens mijn komt deze beslissing de balans binnen het medisch team ten goede."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties