Everton-voorzitter: "Non-stop bezig met terugkeer Lukaku"

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Everton-voorzitter: "Non-stop bezig met terugkeer Lukaku"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van de Rode Duivels hopen natuurlijk dat Romelu Lukaku een van dé sterren wordt op het WK, maar bij Everton kijken ze wellicht met gemengde gevoelens naar de prestaties van Big Rom in Brazilië. Everton wil immers wat graag dat de spits langer in Liverpool blijft.

De voorzitter van The Toffees, Bill Kenwright, wil er alles aan doen om zowel Gareth Barry als Romelu Lukaku volgend seizoen opnieuw de kleuren van zijn team te laten verdedigen. Aan Sky Sports vertelde hij dat hij dan ook “non-stop” werkt aan een terugkeer van beiden. De 21-jarige spits is echter gegeerd wild op de transfermarkt en een definitieve transfer lijkt in de maak. Als dat het geval is, moet Everton ongetwijfeld afhaken omwille van een te hoge overnameprijs.

Kenwright hoopt echter op een nieuwe uitleenbeurt en voert alvast een charme-offensief tegenover de speler zelf. “Romelu was van onschatbare waarde voor Everton. Zowel op als naast het veld is hij een buitengewone jongen. Zoals je weet spreekt hij zoveel talen en hij heeft een fantastische familie. Op zijn gedrag is niets aan te merken. We zouden hem graag terug hebben en ik heb een goede relatie met de mensen van Chelsea, dus ik ben hoopvol. Nu is hij echter op het WK en ik denk dat we moeten zien wat daar gebeurt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties