Boeckx op proef bij Nederlandse tweedeklasser: "Ik maak nu korte stage mee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Boeckx op proef bij Nederlandse tweedeklasser: "Ik maak nu korte stage mee"
Foto: © Photonews

Frank Boeckx is nog steeds op zoek naar een nieuwe ploeg. De doelman stond eerder al dicht bij een overeenkomst met Antwerp FC en Lierse SK, maar bewijst zich momenteel bij NEC Nijmegen.

Door Cédric De Volder

Frank Boeckx slaagde er vorig seizoen in om Sergio Padt van tussen de palen te verdringen bij KAA Gent. De komst van Matz Sels veranderde echter een pak voor de 27-jarige goalie. Plotsklaps was er voor hem helemaal geen plaats meer in de Ghelamco Arena.

Al is er opnieuw een teken van leven van Boeckx. De voormalige sluitpost van Sint-Truiden is momenteel op proef bij NEC. De Nijmegenaren degradeerden vorig seizoen naar de tweede klasse, maar willen zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie.

Kan me vinden in startaanbod van de club

"Ik heb vanochtend een eerste keer getraind met de goep", vertelt de doelman in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Er is nu een korte stage in Nederland om elkaar te leren kennen. Ik wil natuurlijk de club leren kennen, maar ik denk dat de mensen me hier ook wel eens willen zien verschijnen."

"De contacten met NEC verliepen via een zaakwaarnemer", besluit Boeckx. "Ik kan me zeker en vast vinden in het startaanbod van de club. Maar het is nu vooral belangrijk dat beide partij een goed gevoel overhouden aan de kennismaking."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties