King Louis is op Old Trafford. "En Fellaini mag blijven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
King Louis is op Old Trafford. "En Fellaini mag blijven"
Foto: © Photonews

Louis van Gaal is aangekomen in Manchester. En dat lijkt dan toch niet zo'n slecht nieuws voor Marouane Fellaini. Volgens de Engelse media past de Rode Duivel dan toch in de plannen van de Nederlander.

Louis van Gaal werd voor het WK aangesteld als de nieuwe coach van Manchester United, maar loodste Oranje nog snel eventjes naar de bronzen plak. Ondertussen schoven onze Engelse collega's de voeten als eens onder tafel met de Nederlander. En Marouane Fellaini krijgt dan toch goed nieuws.

Voor de mundial leek het nochtans simpel: er was geen plaats meer voor de Rode Duivel bij The Red Devils. Ook in Brazilië reageerde Big Fella gefrustreerd op netelige vragen. "Waar mijn toekomst ligt? Daar heb ik momenteel geen idee van. Of van Gaal me in zijn kern wil? Dat zal ik na het toernooi wel vernemen."

7 zwarte schapen

Maar volgens de eerste berichten zal Fellaini ook de komende maanden nog het rode shirt van United dragen. Van Gaal ging (mentaal) al een eerste keer door zijn selectie. Anderson, Javier Hernandez, Wilfried Zaha, Nani, Tom Cleverly, Chris Smalling en Bebe mogen een andere werkgever zoeken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties