Reactie Debutant Bacelic: "We verdienden meer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Debutant Bacelic: "We verdienden meer"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stipe Bacelic was één van de nieuwe krachten die mocht debuteren bij Cercle. Tegen Gent speelde hij goed en kwam hij enkele keren gevaarlijk voor doel. De Kroaat miste wel de allergrootste kans van de partij.

Sander De Graeve in Brugge

"We speelden een goeie wedstrijd en gaven haast niets weg. Gent kreeg maar één of twee echte kansen", aldus de Kroatische middenvelder. Hij kreeg zelf oog in oog met Sels de grootste kans. "Jammer genoeg scoorde ik niet en daardoor bleven we achter met een gelijkspel. We verdienden meer dan een gelijkspel."

"Al bij al is dit een goeie uitslag voor Cercle. Gent is een goeie ploeg met veel ambitie. Of ik ze sterker verwacht had? Zo goed ken ik de competitie hier nog niet."

We zullen nog beter worden

Bacelic maakte een goeie beurt op zijn debuut, maar daar wil hij het niet al te veel over hebben. "Ik kijk enkel naar het team. Wanneer de ploeg draait zal er elke altijd wel één de beste zijn. Mij maakt het niet uit wie het is, zolang we maar punten pakken."

Na wat aandringen uit hij zich toch tevreden. "Ik ben blij met mijn debuut. Zonder mijn ploegmaats kon ik deze prestatie echter niet leveren. We zullen nog beter worden de komende wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties