Batshuayi kan dan toch in 'Le Nouveau Vélodrome' spelen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Batshuayi kan dan toch in 'Le Nouveau Vélodrome' spelen
Foto: © SC

De stadionzorgen van Olympique Marseille zijn voorbij. De Franse topclub lag de voorbije weken overhoop met het stadsbestuur omtrent de huurprijs van de gerenoveerde voetbaltempel, maar de plooien zijn gladgestreken. Michy Batshuayi zal zijn goals dan toch in 'Le Nouveau Vélodrome' kunnen vieren.

Eventjes terug in de tijd. Het stadsbestuur van Marseille haalde een dikke 250 miljoen euro boven om het stadion van l'OM van een grondige facelift te voorzien. Enig probleem: de huurprijs werd opgetrokken naar 380.000 euro per wedstrijd. En dat zorgde natuurlijk voor kokende bonzen binnen de club.

"Onze club kan dat bedrag simpelweg niet betalen", was de reactie van Olympique Marseille. "En als we het wel doen, zijn we binnen de kortste keren bankroet. Desnoods spelen we niet langer in ons eigen stadion en verhuizen we naar een andere stad."

Desnoods verhuizen we naar andere stad

Maar de Franse media liet ondertussen al weten dat de plooien zijn gladgestreken. Het was Margarita Louis-Dreyfus zelf die naar het stadhuis trok om een consensus te vinden. "Ik heb een mooi compromis gevonden met de mensen van het stadsbestuur. Marseille hoort nu eenmaal thuis in het Vélodrome." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties