Vandaag alle sterren aan het werk zien? Real, Liverpool, City, United, ... allemaal LIVE

Redactie
| 2 reacties
Vandaag alle sterren aan het werk zien? Real, Liverpool, City, United, ... allemaal LIVE
Foto: © SC

Het wordt weer een gekke week vol voetbal in België, maar ook in het buitenland. De hele zaterdag kan je genieten van voetbal dankzij ons en UNIBET. Bekijk hier wat je allemaal kan zien:

Eerst en vooral is er de International Champions Cup, waar we toen zijn aan speeldag 3 van de groepsfase. Na vandaag kennen we de twee groepswinnaars die het later opnemen in de finale tegen elkaar.

En het is ook een mooi moment natuurlijk om de sterren van Real Madrid, Liverpool, Inter, Roma, Manchester United, Manchester City, ... al eens te zien te krijgen. Deze wedstrijden zijn allemaal deze avond te bekijken.

Als aperitiefje krijgt u vanaf 14 uur al de Franse Supercup tussen PSG en Guingamp. Kunnen Zlatan en co al eens uithalen met diverse trucjes en zo potten breken en een prijs pakken? 

Deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en GRATIS te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Guingamp stunten?

Waag een gokje via Unibet. Stel je eens even voor dat de underdog de punten pakt? Dan worden 60 euro gratis bonus die je van ons krijgt zomaar ineens 540 euro. Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties