Reactie Kosanovic slaat mea culpa: "Ja, die 1-1 was mijn fout"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Kosanovic slaat mea culpa: "Ja, die 1-1 was mijn fout"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milos Kosanovic leek even de held te worden bij KV Mechelen op bezoek bij AA Gent. De centrale verdediger knalde voor de rust Malinwa op voorsprong met een knappe penalty. Na de koffie ging hij echter schromelijk in de fout bij de gelijkmaker van Depoitre.

Sander De Graeve in Gent

De centrale verdediger van KV Mechelen baalde achteraf. "We konden veel beter. Vooraf lijkt zo'n drie op zes tegen Genk en Gent misschien een goeie start, maar zoals wij speelden moet er meer inzitten." Zoals Mechelen speelde tegen Genk en in de eerste helft wel te verstaan.

Dat andere systeem van Gent maakte het verschil niet

"We verloren de concentratie na de rust", aldus Kosanovic. Gent ging ook in een ander systeem spelen. "Dat maakte het verschil niet volgens mij. Als we speelden zoals in de eerste helft verliezen we die match misschien niet." Ook Kosanovic kende een minder moment.

Hij liet Depoitre erg makkelijk voor zich komen waardoor die de belangrijke 1-1 kon maken. "Ja, dat was een fout van mij. Ik dacht zelf ook dat ik eerst bij die bal zou zijn, maar Depoitre werkte zich toch op één of andere manier voorbij mij en maakte dat doelpunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties