Luzon wil alleen nog inkomende transfers zien

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Luzon wil alleen nog inkomende transfers zien
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard moet straks vol aan de bak tegen Panathinaikos. Guy Luzon was op zijn persconferentie ook duidelijk over het transferbeleid.

"Er vertrekt sowieso niemand meer", stelt Guy Luzon gerust op de vraag naar de interesse van Norwich in Ciman. "Er komen alleen nog spelers bij", gaat hij verder. Standard pakte 6 op 6 maar dat is geen garantie op succes. "We zijn inderdaad goed bezig, maar het probleem is dat we met veel gebleseerden zitten en er een paar jongens nog niet klaar zijn", valt te lezen in La Dernière Heure.

"Tony Watt zit nog maar aan 50% van zijn mogelijkheden en ook Mpoku kan nog geen 90 minuten volmaken." Luzon beseft dat het een lastige opdracht wordt in de heksenketel van Panathinaikos. "Het is een goede ploeg en ze kunnen rekenen op de steun van hun hevige supporters." Het kan op penalty's aankomen, maar daar is Standard niet op voorbereid. "We hebben er niet op getraind, nee. Dat heeft ook geen enkele zin. Een penalty nemen in die omstandigheden is puur een mentale kwestie. Je kan er op training 10 scoren en in de wedstrijd missen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties