Reactie Ontgoocheling bij Mechelen: "We geven het opnieuw weg"

Ontgoocheling bij Mechelen: "We geven het opnieuw weg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen speelde voor de derde keer op rij een verdienstelijke partij. Het kwam ook tegen KV Kortrijk op voorsprong, maar het gaf de punten - net als vorige week in Gent - na de rust nog weg. Waar liep het mis? Het tegendoelpunt, de rode kaart voor De Petter of een mix?

Aernout Van Lindt in Mechelen

We legden ons oor te luisteren bij een aantal spelers van Malinwa. Allen hadden ze wel een verklaring voor de nieuwe nederlaag. Zowel Jason Adesanya als Maxime Biset zagen een fout bij het eerste doelpunt.

Tegendoelpunt echte domper

"Dat was zeker een duwfout", aldus spits Adesanya over het duwtje van Pavlovic aan Paulussen even voor de 1-1. "Fout is fout natuurlijk", gaf ook Biset toe. "Maar het was wel licht, een slim duwtje in de rug dus eigenlijk."

"Het tegendoelpunt was een echte domper, daar moesten we even van herstellen. En toen slikten we nog een tweede tegengoal. Jammer, want we speelden behoorlijk goed voetbal", ging Adesanya nog verder.

Opeenstapeling van slechte momenten

Een ander kantelpunt was de rode kaart voor Steven De Petter even na de 1-1. De aanvoerder moest na een opstootje het veld verlaten met twee keer geel en hij wou na de wedstrijd niet reageren.

Het tegendoelpunt, de rode kaart, volgens Glenn Claes hadden ze allemaal wel hun belang: "Het was gewoon alles bij elkaar een opeenstapeling van slechte momenten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties