Januzaj en Fellaini meteen onderuit bij debuut King Louis

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Januzaj en Fellaini meteen onderuit bij debuut King Louis
Foto: © Photonews

Manchester United heeft haar openingswedstrijd van het seizoen verloren. Adnan Januzaj en Marouane Fellaini gingen op eigen veld met 1-2 de boot in tegen Swansea City. Pittig detail: voor Louis van Gaal is het de eerste keer dat hij zijn debuutwedstrijd bij een club verliest.

Manchester United begon zonder haar Rode Duivels aan de partij tegen Swansea City. Adnan Januzaj viel nog voor het halfuur in voor de geblesseerde Jesse Lingard, maar beleefde weinig plezier aan die eerste minuten. Sung-Yong Ki zorgde namelijk voor de verrassende openingstreffer.

Wayne Rooney zorgde na de koffie - met ook Marouane Fellaini tussen de lijnen - voor de gelijkmaker. The Red Devils drukten door, maar het waren de Welshmen die voor de eindstand zorgden. Gylfi Sigurdsson verschalkte David De Gea van dichtbij, al was er geluk met de treffer gemoeid.

Januzaj kreeg in de slotminuten nog een kans op de gelijkmaker, maar zijn schot stierf op Rooney. Op die manier debuteert Louis van Gaal met een nederlaag in het eigen Old Trafford. En dat is meteen ook een uniek gegeven voor de Nederlander...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties