Reactie Vanaken teleurgesteld: "Laat ons deze match herspelen en we winnen altijd"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
Vanaken teleurgesteld: "Laat ons deze match herspelen en we winnen altijd"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren verspeelde zondagavond dure punten op het veld van Cercle Brugge. De Waaslanders gingen in de tweede helft op zoek naar een gelijkmaker, maar die kwam er niet. "Iedereen is teleurgesteld", aldus Hans Vanaken.

Timothy Collard in Brugge

“Laat ons deze wedstrijd nog tien keer spelen en ik denk dat we gewoon tien keer na elkaar met de volle buit aan de haal gaan. Door dom balverlies van ons komen zij bij wijze van spreken één keer voor doel en scoren ze.”

“In de eerste helft ging de bal goed rond, maar bleven de kansen uit. Dat was in de tweede helft anders. We hebben kansen genoeg gehad op de gelijkmaker, maar we waren niet efficiënt genoeg vandaag.”

"Als Nill er eentje maakt, dan is hij vertrokken"

Toch zag Vanaken genoeg lichtpunten. “Ik denk niet dat je iemand een gebrek aan inzet of motivatie kan verwijten. Het liep enkel wat stroef in de zone van de waarheid. Al denk ik, dat als we de gelijkmaker scoren, we op en over Cercle gaan in die tweede helft. Maar het mocht niet zijn.”

Één van de jongens die het verschil had kunnen/moeten maken is Nill De Pauw. “Nill beschikt over de kwaliteit om perfect de ruimte in te duiken. Dat hij moeilijk scoort? Ik ben er zeker van dat als hij één keertje scoort, hij dan vertrokken is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties