Reactie Vervanger Cornelis bescheiden: "Hans zal wel terug in de ploeg komen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Vervanger Cornelis bescheiden: "Hans zal wel terug in de ploeg komen"
Foto: © photonews

Bij afwezigheid van de geblesseerde Hans Cornelis dropte Lorenzo Staelens Dennes De Kegel zondagavond in de ploeg tegen Lokeren. De jonge verdediger deed het goed, al bleef hij zelf enorm bescheiden.

Timothy Collard in Brugge

“Ik ben heel blij met mijn basisplaats en de overwinning. Ik speelde in de jeugd nog bij Lokeren, dus deze zege smaakt extra zoet voor mij. Ik speelde vorig jaar al in de play-offs, maar dit is toch mijn échte debuut met een volledige A-ploeg.”

Verrast was de 20-jarige De Kegel niet met zijn basisplaats. “Aan de hand van de trainingen deze week kon ik afleiden dat ik wellicht zou spelen. Dus ik had tijd om me voor te bereiden op deze match.”

"Of ik mijn kans gegrepen heb? Dat weet ik niet"

Is de jongeling nu klaar om Cornelis, eens die terug fit is, het vuur aan de schenen te leggen? “Ik blijf hard werken en we zien wel wat er op me afkomt. Ik vermoed dat Hans wel terug in de ploeg zal komen als hij fit is. Ik kan enkel en alleen mijn best doen, hé.”

De Kegel blijft dan ook bescheiden. “Of ik mijn kans gegrepen heb? Dat weet ik niet”, zegt hij met een glimlachje. “Ik ben gewoon altijd heel blij als we winnen. Maar dat is normaal zeker?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties