Red Flames tegen Portugal: "Drie punten een must"

Red Flames tegen Portugal: "Drie punten een must"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgian Red Flames besluiten straks hun WK-kwalificatiecampagne in Portugal. Een nieuwe overwinning is een must, maar 19 op 30 is sowieso niet voldoende voor de play-offs richting WK. Het doel blijft echter het EK 2017 en dan kan elk punt nu belangrijk zijn.

Door Aernout Van Lindt

“Ik heb ze in de thuiswedstrijd aan het werk gezien en ik schat ze iets sterker in dan de Grieken. We gaan proberen hetzelfde spel te spelen en daar de drie punten meepakken", is Elke Van Gorp hoopvol.

Hoop die wordt gedeeld door de ploegmaats: "We moeten gewoon alles geven in Portugal en deze campagne goed afwerken, met oog op het EK 2017 al. Dat blijft het doel."

"Portugal is een meer gelijkwaardige tegenstander. Thuis hadden we het zeker in de eerste helft niet makkelijk", geeft Tessa Wullaert aan. "En een verplaatsing is altijd moeilijk, maar we gaan gewoon voor de drie punten."

"6 op 6 in de laatste twee matchen was het doel vooraf. We zijn halfweg, nu willen we ook winnen van Portugal en mooie dingen laten zien", is ook Aline Zeler duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties