Opnieuw puntenverlies voor Mertens en co

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Opnieuw puntenverlies voor Mertens en co
Foto: © SC

Het loopt dit seizoen nog niet echt bij Napoli. De mannen van Benitez verloren ook thuis tegen Palermo kostbare punten.

Napoli 3-3 Palermo

Dries Mertens stond in de basis bij Napoli, dat na minder dan een kwartier al zegezeker leek. Koulibaly (ex-Genk) zette zijn team immers op voorsprong met een rake kopbal en Zapata zorgde voor de vroege 0-2. Het tweede kwartier was echter voor de bezoekers en iets na halfweg de eerste helft stonden de bordjes opnieuw in evenwicht. Belotti en Vazquez deden de netten trillen. Toch mocht Napoli met een voorsprong gaan rusten dankzij Callejon. Opnieuw kwam Palermo achter langszij. De gelijkmaker kwam op naam van Belotti.

Juventus 3-0 Cesena

Juventus liet geen steek vallen tegen Cesena. Vidal vond twee keer de weg naar de netten, waarvan één keer vanop de stip. Lichtsteiner zorgde in de slotfase nog voor de 3-0. De landskampioen blijft foutloos na vier wedstrijden.

Parma 1-2 AS Roma

Ook AS Roma heeft nog steeds het maximum van de punten. Echt vlot ging dat niet bij Parma. Na doelpunten van Ljajic en De Ceglie stond het lang 1-1, maar Pjanic was er in de slotfase verantwoordelijk voor dat de drie punten toch richting AS Roma gingen. Nainggolan speelde de hele wedstrijd bij de bezoekers.

Overige uitslagen:
Internazionale 2-0 Atalanta
Sampdoria 2-1 Chievo Verona
Hellas Verona 2-2 Genoa
Fiorentina 0-0 Sassuolo
Cagliari 1-2 Torino
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties