Duchâtelet plaatste 30-jarige vrouw aan hoofd Charlton: "Schrik? Ik ken het voetbalwereldje, ja"

Duchâtelet plaatste 30-jarige vrouw aan hoofd Charlton: "Schrik? Ik ken het voetbalwereldje, ja"
Foto: © Photonews

Katrien Meire was (en is) fan van STVV, werkte eventjes voor Standard en staat ondertussen aan het hoofd van Charlton Athletic. "Ik ontsloeg al mensen die een pak ouder waren dan mezelf. Dat is toch vreemd."

Het ging de voorbije jaren snel voor Katrien Meire. De 30-jarige dame heeft Rechten gestudeerd, maar droomde er al een poosje van om in het voetbalwereldje te stappen. "Ik ben al een hele poos fan van STVV. Ik stuurde ooit een mail naar Roland Duchâtelet om hem in zijn Truidendse periode te helpen met enkele dossiers. En eigenlijk zijn we contact blijven houden."

"Op die manier werkte ik ook enkele maanden voor Standard", gaat de CEO van Charlton Athletic verder in Sudpresse. "Ik hield me bijvoorbeeld bezig met het dossier omtrent Mehdi Carcela en Bjorn Ruytinx en werd zo in het voetbalwereldje geïntroduceerd. Het gaat snel, hé. Ondertussen ontsloeg ik bijvoorbeeld al mensen die een pak ouder waren dan mezelf. Dat is toch vreemd."

Denken als een fan

"Ik ben gelukkig", besluit Meire. "Maar bij momenten is die schrik er ook wel. Ik ken het voetbalwereldje ondertussen, hé. Ik denk soms nog te veel als een fan en dan hou je soms geen rekening met de beste beslissingen voor een club. Maar bij Charlton ben ik er meteen ingevlogen. We stonden vorig seizoen in de kelder van het klassement. Dan moet er wel iets veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties