"Valdés heeft geen zin in vierdaagse proefperiode bij Liverpool"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
"Valdés heeft geen zin in vierdaagse proefperiode bij Liverpool"
Foto: © Photonews

Komt er voor Simon Mignolet dan toch geen concurrentiestrijd met Victor Valdés. De Spaanse doelman stond dicht bij een overeenkomst met Liverpool, maar kan zich niet vinden in de extra voorwaarden.

Simon Mignolet stond de voorbije weken in het oog van de storm in Groot-Brittannië. De Belgische doelman kreeg de zwartepiet toegeschoven voor de mindere prestaties van Liverpool. Meer zelfs: 'Waar blijft Victor Valdés?' kopten de Britse dagbladen onlangs nog.

Valdés is namelijk een vrije speler nadat hij er zelf voor koos om zijn aflopende contract bij FC Barcelona niet te verlengen. De doelman lag de voorbije maanden dan wel in de lappenmand met een zware knieblessure, maar zou ondertussen opnieuw fit zijn. 

Volgens de Engelse media was er zelfs al een overeenkomst tussen Valdés en the Reds. De Catalaan moest echter nog medische proeven afleggen, maar kan zich niet helemaal vinden in de definitie van die proeven. Liverpool wil echter geen risico's nemen met de paraatheid van de doelman en stelde hem een vierdaagse testperiode voor. 

Goed nieuws voor Mignolet: Valdés haalt volgens diezelfde Britse dagbladen zijn neus op voor zo'n stage. Al moet de Catalaan niet wanhopen. Met de interesse van onder meer Arsenal, AS Roma en AS Monaco is er nog steeds genoeg interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties