Geslaagde teambuilding bij Gent: "Neen, Bernd won niet bij het golfen"

Geslaagde teambuilding bij Gent: "Neen, Bernd won niet bij het golfen"
Foto: © Photonews

AA Gent gebruikte de interlandweek niet alleen om te trainen en de spelers wat rust te geven. Het team van Vanhaezebrouck ging ook op teambuilding. Op het programma stonden een bedrijfsbezoek en een potje golf.

Sander De Graeve in Gent

Gent bracht vorige week eerst een bezoek aan staalbedrijf ArcelorMittal. "Echt een immens bedrijf, Het was indrukwekkend om te zien hoe je van een schip vol ijzererts en kolen komt tot een afgewerkte plaat die in een auto of wasmachine kan gebruikt worden. We kregen een uitstekende rondleiding en de spelers waren onder de indruk", aldus Vanhaezebrouck.

"Het is echt een andere wereld dan de onze. We hebben gezien dat het niet evident is om acht, negen uur te werken in die omstandigheden", geeft Danijel Milicevic aan. "Ik apprecieerde het wel. Er waren ook enkele supporters onder de werknemers."

Het is een andere wereld dan de onze

In de namiddag stond een partijtje golf op het programma. Vanhaezebrouck zag dat zijn spelers zich amuseerden. "Dat was wat ontspanning, hé. We hebben de spelers opgedeeld in drie groepen. De eerste mocht gaan putten, de tweede afslaan en de derde 'chippen.' Het was heel amusant."

Wie de slechtste was? Er waren er zoveel

Het was ook een kans voor Bernd Thijs, een verwoed golfer, om zijn kunnen te tonen. "Neen, het wedstrijdje bij het putten heeft hij niet gewonnen", aldus Vanhaezebrouck. "Hij vond het niet ambetant, hij was zoveel beter op de andere delen. Hadden we echt gespeeld, zou hij al op de green liggen terwijl de rest zeker zes of meer slagen zou nodig hebben."

"Ik had al wat gegolfd, toen ik bij Charleroi speelde en in Waterloo woonde, ging ik vaak", aldus Milicevic. "Ik hou er wel van. Wie de beste was? Bernd, dat is een ander niveau. En de slechtste? Er waren er zoveel (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties