Reactie Rowell is de gebeten hond "Die rode kaart was niet nodig"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Rowell is de gebeten hond "Die rode kaart was niet nodig"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren verspeelde op bezoek bij KV Kortrijk nog een puntje in de absolute slotfase van de wedstrijd. En dat onder meer na een oliedomme rode kaart van Jonathan Rowell.

Ronny Van Geneugden was na afloop van de partij in het Guldensporenstadion teleurgesteld. “Het was ontzettend stil in de kleedkamer. Het is zuur dat we deze match alsnog verliezen. Zeker na die domme rode kaart, die absoluut niet nodig was”, aldus de coach van de Waaslanders over Rowell die zijn tweede gele kaart pakte voor protest.

Maar ook Wouter Corstjens, die te lang treuzelde bij de 2-1 in blessuretijd, moest het ontgelden. “Het punt was eigenlijk al binnen. Of zo goed als binnen, maar uiteindelijk zorgt een individuele fout ervoor dat we zonder punten naar huis gaan.”

"Genk over de knie leggen"

Nochtans was er voor Van Geneugden geen vuiltje aan de lucht tot de 2-1 viel. “Op het gebied van teamdiscipline zat het meer dan snor. Als we hier vandaag een puntje pakken , dan had niemand daar iets over kunnen zeggen. Maar goed, het mocht niet zijn.”

Volgende week krijgt Waasland-Beveren op de Freethiel het bezoek van KRC Genk. “Dat wordt geen makkelijke match. Maar wij gaan er alles aan doen om nog eens topper over de knie te leggen”, waarschuwt Van Geneugden zijn voormalige werkgever nu al.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties