Jongens Van den Brom halen 0-2 achterstand op, Armenteros trefzeker bij Willem II

Diederik Geypen
| 1 reacties

In de Nederlandse Eredivisie heeft John van den Brom alweer niet kunnen winnen met AZ. Zijn team moest zelfs nog zwoegen om een 0-2 achterstand weg te werken. Willem II was wel aan het feest met Stijn Wuytens en Samuel Armenteros in een hoofdrol.

AZ - Groningen 2 - 2

John van den Brom en zijn jongens van AZ liepen bijzonder vroeg tegen een achterstand aan. De Leeuw bezorgde de Friezen na tien minuten op de klok al de 1-0. De malaise werd na de koffie nog groter voor de Alkmaarders. Op assist van Antonia deed Hoesen er nog een treffer bij.

AZ, zonder onze landgenoten Yves De Winter en Jan Wuytens, keek tegen een penibele situatie aan. Toch vond Rosheuvel al snel de aansluitingstreffer. Zeven minuten voor tijd lukte Gudelj toch nog de gelijkmaker. Een knappe remonte, maar alweer geen winst voor Van den Brom en AZ.

Heracles - Willem II 1 - 3

Willem II boekte wel een eenvoudige driepunter bij rode lantaarn Heracles. De Belg Stijn Wuytens opende precies halverwege de score. Na de koffie stelde Samuel Armenteros (ex-Anderlecht) met twee doelpunten de zege veilig. De tegentreffer van Tannane veranderde niets meer aan het wedstrijdbeeld.

Vitesse - NAC Breda 2 - 2

Het noodlijdende NAC Breda heeft op de valreep een punt gepakt bij Vitesse. Gill Swerts bleef bij de bezoekers een hele match aan de bank gekluisterd. Sepp De Roover mocht tien minuten voor tijd wel invallen en zag zijn teammaat Tighadouini twee keer scoren.