Jorgensen:"Naar het klassement kijken doet overal pijn"

Jorgensen:"Naar het klassement kijken doet overal pijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jesper Jorgensen moet vanavond met Zulte Waregem vol aan de bak tegen Cercle Brugge. Een duel om weg te komen van de laatste plaats is dat. "Later herinner je je vooral de hele goede en hele slechte zaken. Ik heb hier dus al wat herinneringen", kan Jorgensen het allemaal wel relativeren.

Door Aernout Van Lindt

"Je wil als voetballer altijd de beste zijn. Als je dan 16e uit 16 staat, dan is dat niet leuk. Zo diep onderaan staan doet pijn aan de trots, aan het hart en aan het hoofd. Naar het klassement kijken nu? Dat doet overal pijn", is Jorgensen eerlijk.

Ego's opzijzetten voor de ploeg

Toch pakte Essevee op bezoek bij Standard drie hele nuttige punten: "De eerste stap is gezet, maar de volgende twee komen er aan. De weg is nog heel lang. Op Standard zaten de details eens mee, die details maken soms het verschil. En we hadden een betere doelman", lacht de Deen. "Een doelman is soms de belangrijkste als het gaat om punten pakken."

De manier tot het behalen van resultaten is simpel: "De ego's opzij zetten. Ik wil ook al mijn kwaliteiten doen renderen, in de box komen en scoren. Maar nu is de ploeg het allerbelangrijkste", aldus Jorgensen nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties