Reactie Kabananga: "Ik meende elk woord en wil hogerop, daarmee heb ik toch niets verkeerds gezegd?"

Kabananga: "Ik meende elk woord en wil hogerop, daarmee heb ik toch niets verkeerds gezegd?"
Foto: © photonews

Junior Kabananga deed met twee doelpunten de deur dicht voor Zulte Waregem aan de Gaverbeek. De Congolese spits was na de match duidelijk: "Dit is het laatste jaar dat ik bij Cercle speel, volgend jaar wil ik hogerop." Aan woorden achteraf inslikken doet de spits niet mee.

Na de match was Kabananga kristhalhelder: "Ik wil volgend jaar bij een ploeg spelen die top-6 speelt. Dit is mijn laatste jaar bij Cercle, dat is zeker. Als mensen naar Cercle komen kijken, moeten ze naar Junior Kabananga komen kijken. Dat is wat ik wil: me laten opmerken."

Optie of niet, dit is mijn laatste seizoen hier

Enkele dagen later blijft hij achter die woorden staan: "Ik wil hogerop en steek dat niet onder stoelen of banken. Naar een club uit de top-6 of het buitenland, daar zeg ik toch niets verkeerds mee? Ik meende elk woord: optie of niet, ik ben hier bezig aan mijn laatste seizoen", aldus de spits nu in Het Nieuwsblad.

Toch heeft hij zijn excuses aangeboden aan zijn medemaats: "Ze vonden het niet kunnen dat ik zei dat ik het gezien heb bij Cercle Brugge. Dat waren niet mijn letterlijke woorden, daarvoor heb ik te veel respect voor deze club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties